Bemutatkozás

Mindig volt egy álmunk...

Amely sok-sok fáradozás után Onyxmed néven végre megvalósulhatott. Közös rendelőnk azzal a céllal született, hogy pácienseink számára mind nőgyógyászati, mind fogászati területen a lehető legjobb ellátást biztosítsuk egy ehhez méltó, modern, exkluzív környezetben.

Dr. Stummer-Horváth Dóra

fogorvos

Diplomámat 2013-ban a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem Summa cum laude minősítéssel.

Mindig is arra vágytam, hogy a két engem legjobban motiváló tényezőt ötvözhetem majd a munkámban : segíteni tudok másokon,miközben valami szépet alkothatok. Hivatásomban megtaláltam mindezt, hiszen a mindennapjaimat azóta is az esztétika és a funkcionalitás kéz a kézben járja át. Szakterületem a rágófunkció helyreállítását szolgáló fogpótlások készítése, esztétikai fogászat és a fogmegtartó kezelések.

Vallom, hogy „két ember közt a legrövidebb út a mosoly”, ezért törekszem pácienseimnek is személyre szabott, fájdalommentes kezelésekkel visszaadni, megteremteni a „legrövidebb út „lehetőségét.

 

Image

Dr. Stummer János

szülész-nőgyógyász, klinikai onkológus 

Az orvosi diplomámat 2002-ben, a Debreceni Egyetemen Orvos és Egészségtudományi Centrum Általános Orvosi Karán szereztem. Orvosi pályafutásomat Győrött, a Petz Aladár Megyei Kórházban kezdtem a Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályon, ahol azóta is dolgozom. A szülész-nőgyógyász szakvizsga megszerzése után klinikai onkológiából is szakvizsgát tettem, továbbá rendelkezek szülészeti és nőgyógyászati ultrahang licence vizsgával is.

A betegeim kezelésével kapcsolatban mindig törekedtem a lelkiismeretes, szakmailag magas színvonalú, empatikus ellátásra. Foglalkozom várandósgondozással, családtervezési tanácsadással, meddőségi kivizsgálással, nőgyógyászati betegek teljes körű vizsgálatával: rákszűrés, HPV szűrés, kolposzkópia, nőgyógyászati kismedencei ultrahang. 2012-óta vezetem a nőgyógyászati daganatos ellátási profilt a kórházban, és végzem az ehhez kapcsolódó radikális nőgyógyászati onkológiai műtéteket.  Tudásomat és gyakorlatomat rendszeres továbbképzésekkel bővítem, és fejlesztem tovább.

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászati Onkológiai Társaságnak, a Magyar Méhnyakkórtani Társaságnak 

A nőgyógyászati lézeres kezelések elvégzésre 2015-ben licence vizsgát szereztem, és évek óta gyakorlom ezt az újfajta modern kezelési eljárást.

Image

Dr. Csányi Péter

radiológus 

Diplomámat 1994-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános orvosi karán szereztem. Az egyetem elvégzését követően a győri Petz Aladár Megyei Kórház radiológiai osztályára kerültem, ahol 1999-ben szakvizsgát tettem. Ezt követően 2001 –ig a kórház onkoradiológiai osztályán dolgoztam. Az itt eltöltött idő tette világossá számomra, mennyire fontos és meghatározó a betegek számára már az első diagnosztikai vizsgálat elvégzése. Ennek tudatában szakmai munkám legfőbb célja, hogy az ultrahang vizsgálattal a lehető legpontosabb, legrészletesebb diagnózist állítsam fel. 2001-től folyamatosan kapuvári Lumniczer Sándor Kórházban dolgozom, 2007-től mint megbízott osztályvezető főorvos. 2014-től a Téti Egészségház ultrahang szakrendelését is ellátom.

Image

Dr. Várhegyi Viktor 
fogorvos

Image

Bajcsai Mária
szonográfus

Image

Molnár Dóra
fogászati asszisztens

Image

Bujáki Mónika
páciens koordinátor

Image


Facebook